Fontys ICT studenten winnen op de Rail Cargo RLLY in Rotterdam

Fontys ICT

RLLY

Fontys ICT-studenten, Quincy, Justin, Timo, Sjoerd, Roel, en Pepijn, behaalden de eerste plaats op het Rail Cargo RLLY-evenement in Rotterdam.
Tijdens de raildagen, organiseerde Rail Cargo Information Netherlands de eerste ''Rail Cargo Rally''. Studenten reizen met de trein door heel het land om unieke plekken te bezoeken en creatieve opdrachten uit te voeren. 
Quincy: "Onze sterke ICT-achtergrond gaf ons een duidelijk voordeel, vooral bij het gebruik van de app. We waren een van de weinige teams die de eindtijd wisten te halen."
Het event bood waardevolle leermomenten, omdat ze veel te weten konden komen over de digitale mogelijkheden in de spoorwegsector. Sjoerd: "Dit evenement opende onze ogen voor de immense mogelijkheden van ICT in het Nederlandse treinvervoerssysteem. We hebben ook al een paar mooie nieuwe connecties gemaakt via LinkedIn."
De winst? Het plaatsen van een poppetje in Mini World en toegang tot plekken die normaal voor publiek gesloten zijn. Daarnaast was het voor de studenten een goed moment om elkaar beter te leren kennen, aangezien ze nog maar aan het einde van de tweede week van de studie zaten.

Tags: Awards