Deelnemers ICTalent 2016

Fontys ICT

Deelnemers ICTalent Awards 2016 bekend

Na twee spannende voorrondes zijn de deelnemers aan de ICTalent Awards 2016 bekend. In totaal zijn er 26 studenten geselecteerd, verspreid over 7 groepen: van 1e tot 4e jaars en van diverse studieroutes. Studenten moesten in de voorronde hun idee in maximaal 2 minuten pitchen voor een deskundige jury. De pitch werd vervolgens beoordeeld op vier criteria: overtuigingskracht, authenticiteit, onderscheidenheid en innovatieve kracht. Daarnaast moet iedere deelnemer een werkend prototype hebben op de dag van het event (25 mei 2016).

Deelnemers ICTalent Awards 2016

De volgende deelnemers zijn geselecteerd en mogen nogmaals hun idee pitchen voor een volle zaal tijdens de ICTalent Awards op woensdag 25 mei in de zaal van R5 (in willekeurige volgorde):

Siemie & Koko
Germaine op Kamp, Nick Knoops, Daisy Ambaum, Luc Drissen, Menno Sijben

Escape Room
Raoul Houkes, Sander Dings, Tom Vaessen, Frank Severijns, Louis van Zijst, Thomas Goos, Luc Gommans, Tim de Graaf

Turtle5K
English Stream, Sahar Bakhtidri

Education & Dermatology
Ruben van Amelsvoort, Sjors van Mierlo, Aylin Nederhof

Together.zsm
Steve Thijssen

Moodbear
Jens Gielen, Laura Gerards, Stefan Grimminck, Jort Polderdijk, Kevin de Beer (Locatie Tilburg)

Elise
Thomas Gladdines, Giel van Heugten, Angelo Derks, Kristian Hansen, Danny van den Bergh, Jonathan Francisca

In totaal dus 7 deelnemers, waarvan 1 deelnemer vanuit English Stream, 1 deelnemer vanuit Nederlandstalig Voltijd Tilburg en 5 deelnemers vanuit Nederlandstalig Voltijd locatie Eindhoven.

ICTalent Awards

ICTalent Awards is dé competitieve showcase van Fontys Hogeschool ICT! Studenten van alle studierichtingen krijgen de kans hun beste werk aan docenten, media, Partners in Education, mede-studenten, vrienden en familie te tonen. Door middel van pitches moeten studenten het publiek overtuigen en zoveel mogelijk stemmen voor hun project of product verzamelen. Lukt dit? Dan komen ze lijnrecht tegenover elkaar te staan in de finale voor een deskundige jury. De winnaar gaat met de ICTalent Award naar huis en ontvangt een mooie waarde cheque t.w.v. 2000 euro. Daarnaast is er ook een Publieksprijs, de Viral Award 2016 en de Ondernemendheidprijs.

Meer informatie:
fontys.nl

En bekijk ook eens de aftermovie van editie 2015:

Tags: Events