Sligro Scriptieprijs 2016

Fontys ICT

Student Wouter Klaassen wint Sligro Scriptieprijs 2016

Wouter Klaassen, ICT & Business student, heeft met zijn scriptie over de ICT-afdeling van het bedrijf Peka Kroef de Sligro Scriptieprijs 2016 gewonnen.

Wouter liep zijn afstudeerstage bij de aardappelverwerker Peka Kroef. "Mijn afstudeerproject ging over het onderzoeken van de manier waarop de ICT-afdeling van Peka Kroef het onderwerp 'architectuur' het beste kan oppakken. Het resultaat was een bedrijfseigen architectuurmethode, die helpt bij het tijdig inbedden van nieuwe (ICT) ontwikkelingen en projecten in de dagelijkse werkzaamheden. De docenten van Fontys waren zo onder de indruk dat ze mijn scriptie zonder mijn weten nomineerden voor de Sligro Scriptieprijs 2016, een prijs die wordt uitgereikt aan de beste afstudeerscriptie van de opleiding in dat jaar", aldus Wouter.

Tot zijn verbazing werd de uitreiking kort onderbroken door Maurice van Veghel, CIO bij Sligro Food Group. "Hij riep de twee genomineerde studenten, waaronder ikzelf dus, naar voren en sprak mooie woorden over ons gedane werk. Mijn klasgenoot en mede-genomineerde had een 10 gekregen voor zijn afstudeerscriptie, ik een 9. Het zou dus 'logisch' zijn als de prijs naar hem zou gaan, dacht ik bij mezelf." Niets bleek minder waar, want na het nodige tromgeroffel werd de scriptie van Wouter bekroond met de Sligro Scriptieprijs en een geldbedrag van €500,-.

"Een leuke verrassing die ik totaal niet zag aankomen en een mooie beloning voor mijn werk bij Peka Kroef het afgelopen half jaar. Veel mooier had ik mijn studentenperiode niet af kunnen sluiten."

Wouter, gefeliciteerd!

Bron: www.kliknieuws.nl

Tags: Awards